Op maat gemaakte verandazeilen voor een betaalbare prijs !

OFFERTE AANVRAGEN

Op maat gemaakte verandazeilen

Geniet het hele jaar van uw tuin

 Bent u op zoek naar een verandazeil voor uw schuur of veranda voor een aangename temperatuur op uw terras, ook op de koudere momenten? Met serrezeilen voor uw veranda of overkapping creëert afscherming van de weersinvloeden. Hierdoor blijft de ruimte aanzienlijk warmer en geniet u comfortabel van uw tuin. 

 

Winddicht in uw tuin zitten, elk seizoen? Dat kan! Met onze serre zeilen kunt u uw overkapping afdichten en buiten zitten wanneer u wenst. Of het nou waait, regent of sneeuwt, niets is te gek!

Materiaal

Onze verandazeilen worden vervaardigd van hoogwaardige topkwaliteit PVC-zeildoek. Middels onze hoge kwaliteit bent u ervan verzekerd dat uw verandazeilen bij normaal gebruik een lange levensduur zullen hebben waarvan u jarenlang plezier zult hebben.
Wij bieden onze raamzeilen standaard in een kwaliteit van 680gr/m2, inclusief hoge glanslaag. Optioneel bieden wij nog diverse  andere topkwaliteiten van 3 Europese topmerken waaronder de brandwerende (volgens DIN4102B1/M2) zeilkwaliteiten 650gr/m2, 680gr/m2 en 900gr/m2.
Bij Zeilmakerij de Wit, kunt u verzekerd zijn dat wij een goede kwaliteit leveren, en dit alles tegen een redelijke prijs!

Productie

De produktie van de verandazeilen word door ons eigen personeel in onze eigen fabriek in Vlaardingen gedaan. Met een modern machine en de juiste machines en ervaren personeel worden goede produkten geproduceerd.

Wij kunnen uw verandazeilen in diverse kleuren produceren. Standaard zijn de kleuren zwart en antraciet veel gekozen, de keuze is aan u.

Kwaliteit

Door gebruik van kwaliteits materiaal, machines, personeel en service kunnen wij u kwalitatief goed product leveren. 

Mogelijkheden

Inmeten, produktie en montage zijn dingen die wij voor u kunnen verzorgen. Doet u de montage liever zelf, dat is voor ons geen enkel probleem.

Wij maken de zeilen op maat naar uw wensen hierbij zijn veel mogelijkheden zoals:

 • Ramen
 • Deuren
 • Oprolbaar
 • Ritsen
 • Ramen met stijlen
 • Diverse kleuren
 • Twistlock
 • Deelbare segmenten
 • Enz.

Heb je vragen of wil je gewoon wat meer informatie?

Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

  Je naam:
  Je e-mailadres:
  Plaats:
  Telefoonnummer: